Do Modus groeit!

04 apr Do Modus groeit!

Nieuwe opdrachten

Dankzij de tevredenheid van onze klanten leeft en groeit het kantoor. Steeds meer bouwheren vinden hun weg naar ons bureau. De afgelopen maanden hadden we het geluk veel nieuwe opdrachten te ontvangen. Ze zijn bovendien ook heel gevarieerd van aard. Supergoed nieuws is dit! We kunnen onze creativiteit kwijt in nieuwbouw en verbouwingen, in één- en meergezinswoningen, in appartementen en bedrijfsgebouwen. Telkens streven we hierbij naar praktische en creatieve oplossingen op maat, naar concepten die helemaal voldoen aan de wensen, behoeften en mogelijkheden van onze klanten. We gaan aan de slag met hun informatie, kijken naar de plek die bebouwd of verbouwd wordt en zorgen ervoor dat het plaatje klopt. Trots zijn we op nieuwe concepten die optimaal comfort bieden, goed geïntegreerd en beleefd worden. We doen ons best om dromen te realiseren.

Uitbreiding van ons team

Omdat we een vlotte en correcte dienstverlening  over de volledige lijn voor onze opdrachtgevers nastreven, startten we begin dit jaar onze zoektocht naar een gepaste, nieuwe collega. We zijn daarin geslaagd. Sinds kort versterkt Stefanie Grochowczak ons team.  Met drie enthousiaste architecten werken we vanaf nu aan een verscheidenheid van opdrachten.

Graag stellen we Stefanie langs deze weg ook aan u voor.

Stefanie woont samen met haar echtgenoot in Hasselt. Ze behaalde er in 2010 haar diploma in de Architectuur met als specialisatie stedenbouw. Voor haar studies trok ze een jaar naar Milaan. Vervolgens bouwde ze haar ervaring op in een architectenbureau net buiten de provinciegrenzen.  Met veel plezier werkte ze er ruim zes jaar als architect aan bouwdossiers in de residentiële sector. Ze is dus thuis in onze wereld en zal weldra ook met jullie kennismaken. We hebben haar al leren kennen als een gedreven, nauwkeurige en klantgerichte medewerker. Ons vertrouwen op een goede samenwerking is groot. Patrick en ik wensen haar alvast veel succes!

Stefanie zal voornamelijk de aanvraag- en uitvoeringsdossiers van woningen voor haar rekening nemen.