Duurzame renovatie

Categorie
Renovatie & Verbouwing
Over dit project

Locatie : Houthalen, Provincie Limburg

 

Dit pand onderging een duurzame renovatie. We gaven een typische woning uit de jaren ’50 een facelift en paste ze volledig aan de huidige wensen van de bewoners aan. De kernwoorden hierbij? Een doordachte fasering, eigentijdse indeling met veel wooncomfort,¬†energiebewust en drempelloos verbonden met de tuin. Het vooropgestelde budget van deze verbouwing werd volkomen gerespecteerd en geoptimaliseerd. We pakten vooral de indeling en gebouwschil grondig aan om de benutting en beleving te verbeteren. De ramen¬†van de bestaande woning werden daarentegen gerecupereerd. Maar andere gevelopeningen verzorgen de relatie met de tuin vanuit alle leefruimtes.

 

Lees hier over de ervaring van deze klant

Terug naar het overzicht