Tijdloze renovatie

  • Genieten van huis en tuin
  • oase van rust en ruimte
  • zicht achtertuin
  • zicht zijtuin

Categorie
Renovatie & Verbouwing
Over dit project

Locatie : Diest, Provincie Vlaams Brabant

 

Anno 2018 willen we rust, ruimte en vooral ook tijd om te ontspannen. Met deze renovatie integreerden we de nodige elementen om thuis te genieten. Van de woning onderging vooral de buitenschil een opknapbeurt. De gevels werden opgefrist en geschilderd. De daken vernieuwd, geïsoleerd en uitgerust met een PV-installatie. Na de renovatie van de woning werd de vrijstaande berging grondig verbouwd tot poolhouse. Met extra’s als een zwembad, sauna en zithoeken kunnen de bewoners meer en langer genieten van hun huis en tuin. Binnen- en buitenruimte zijn drempelloos met een flexibele glaswand verbonden. Kortom: het is dé plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en chaos!

Terug naar het overzicht