Architectenbureau DO MODUS zoekt een architect-assistent

Architectenbureau DO MODUS zoekt een architect-assistent

Architectenbureau Do Modus zoekt een architect-assistent (m/v).

 

Jouw uitdaging binnen Do Modus?

Met de nieuwbouw in de steigers en een goed gevulde agenda staat de deur open voor een gedreven collega. Architectenbureau Do Modus zoekt een architect-assistent. Ben jij dé bouwsteen die ons versterkt?

We zijn specialisten in woonprojecten en richten ons daarnaast op gemengde opdrachten met wooneenheden en bedrijfsruimtes. Dit zowel voor nieuwbouw als renovaties. We realiseren concepten waar mensen thuis komen, die duurzaam zijn en vooral tot de verbeelding spreken. Jij ondersteunt de project-architecten met presentatietekeningen, bouwaanvraag- en uitvoeringsdossiers. En dit voor een diversiteit aan opdrachten.

Waarom pas jij bij ons?

Je bent vertrouwd met het volledige bouwproces. Meer nog, je vindt het boeiend om een schetsontwerp te verfijnen tot een volledig passend concept op maat van de klant. Je zoekt mee naar oplossingen en weet van aanpakken. Met de nodige zorgvuldigheid en verantwoordelijkheid bouw je mee aan onze projecten. Hiervoor kan je steunen op de nodige materialenkennis en heb je een goed bouwtechnisch en ruimtelijk inzicht. Kennis van Archicad is zeker een meerwaarde.

Waarom passen wij bij jou?

Je komt terecht in een gepassioneerd en ervaren team dat collega ’s kansen geeft. In functie van jouw interesses en talenten kan je je verder ontwikkelen en specialiseren. Hierin zijn we flexibel. Samen overleggen we regelmatig omdat we veel belang hechten aan een open en duidelijke communicatie. We streven ook naar een aangename werksfeer.

Je kan fulltime als bediende of zelfstandige aan de slag tegen een marktconforme verloning met extra legale voordelen bovenop je salaris.

Voor meer informatie over ons kantoor, onze realisaties en lopende projecten kan je terecht op onze website www.domodus.be . Je mag ook telefonisch contact nemen op het nummer 011.81.88.61. en vragen naar Nicole Driesen.

Spreekt dit jou aan? Stuur dan je motivatiebrief, CV en beknopt portfolio naar nicole@domodus.be

Tags:
,