Do Modus groeit

Do Modus groeit

Do Modus groeit

Ons team breidde onlangs uit met een straffe madam, Jolien. Van meet af aan waren we overtuigd van haar capaciteiten. Jolien heeft het juiste Do Modus-DNA. Intussen werken we al enkele maanden fijn samen en laten we jou ook graag met haar kennismaken.

Jolien stelt zichzelf voor aan de hand van 7 kernwoorden:

 

ARCHITECT

Ik studeerde architectuur aan de KU Leuven. Na mijn studies werkte ik een vijftal jaar bij een architectenbureau te Sint-Niklaas, met  specialisatie in particuliere nieuwbouw alsook projectbouw.  Samen met mijn man koos ik om terug naar mijn Limburgse roots te keren. We kochten een woning in Wellen. Sinds 2020 werk ik bij Architectenbureau Do Modus. We ontwerpen concepten die een perfecte balans vormen tussen optimale benutting, afstemming, beleving en verbeelding. Deze aanpak geeft me veel voldoening!

LUISTERBEREID

Als architect is het erg belangrijk om goed naar mensen te luisteren. Zo kan ik de verwachtingen en dromen van klanten vertalen naar een treffend design. Maar ook in mijn persoonlijke leven hecht ik veel waarde aan luisteren. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen.

VEERKRACHTIG

Als de zaken niet lopen zoals ik zou willen, dan laat ik mezelf toe om heel even te balen … om daarna met heel veel drive en goede moed weer verder te gaan. Als ik me ergens voor engageer of mezelf een doel stel, dan geef ik me volledig.

OPLOSSINGSGERICHT

Ik focus nooit op het probleem, altijd op de oplossing. Lukt er iets niet van de eerste keer? Dan geef ik niet op, maar ga ik op zoek naar een andere manier om succesvol een probleem aan te pakken. Wat mij betreft een essentieel element in mijn job als architect!

COMMUNICATIEF

Het leven is te kort voor communicatieve misverstanden. Ik ben altijd open en duidelijk in mijn communicatie en stel dat ook erg op prijs bij anderen. Zo vermijd ik onnodig tijdverlies en onduidelijke verwachtingen.

EIGENZINNIG

Ik ben op een positieve manier eigenzinnig. Ik maak mijn eigen keuzes en bewandel mijn eigen pad. Als ik ergens in geloof, ga ik er voluit voor en werk ik er met veel overgave en enthousiasme aan.

SOCIAAL

Ik ben een groepsmens en hou van gezelligheid. Ik krijg energie van samenzijn met anderen en van face-to-facegesprekken. Bij Do Modus werken we samen als een sterk team, en dat vind ik super.

Wij leerden Jolien al kennen als een zeer gewaardeerde en fijne collega. Ze vult ons team perfect aan, waarbij ieder een specialist is binnen een bepaald segment. We hebben verschillende kwaliteiten in huis om praktische en creatieve oplossingen op maat van onze klanten te leveren. Samen zorgen we ervoor dat het plaatje klopt. Maken we jou ook nieuwsgierig naar wat ons bezighoudt? Neem dan een kijkje naar wat we zoal realiseren in lopende projecten.