The best time is qualitytime

23 sep The best time is qualitytime

Heb jij een verlanglijstje?

Ik denk hierbij aan een korte vakantie, een paar nieuwe schoenen, vrije tijd voor hobby’s en gezin. En jij? Wat is voor jou qualitytime? Wat het ook is, je moet er tijd voor vrijmaken. En dat is net het struikelblok, niet? Want we hebben ook een lange to-dolijst. Zeker nu de vakantiemaanden voorbij zijn en alle taken tijd kosten, tijd die we niet meer aan onszelf en ons gezin kunnen besteden.

Hoe kunnen wij jou daarmee helpen?

Als je gaat bouwen of verbouwen, heb je een droombeeld. Maar waarschijnlijk denk je ook aan het extra werk en aan de zorgen die dit avontuur zal teweegbrengen. Hiervan kunnen wij jou voor een groot stuk ontlasten tijdens én na het bouwproces. Afhankelijk van de tijd die jij als bouwheer zelf wil spenderen aan je bouw- of verbouwproject, passen wij ons takenpakket aan. De basisopdracht kan steeds uitgebreid worden tot een volledig ontwerp met coördinatie van A tot Z, van haalbaarheidsstudie tot een instapklare woonst of bedrijfsruimte.

Hoe doen we dit?

We luisteren intens naar je wensen en mogelijkheden. Met die info gaan we aan de slag en maken een ontwerp dat past bij jouw leven, stijl en budget. Vervolgens gaan we meer in detail treden, het budget onder controle houden en materialen voorstellen met een lange levensduur. Ook materialen die onderhoudsvriendelijk zijn. Voor de uitvoering van alle plannen vragen we aan verschillende aannemers offertes. Hun werkwijze en prijzen worden onderzocht en vergeleken om jou ten slotte het beste advies te geven. Zoals een dirigent zorgen we ervoor dat alles afgestemd wordt en de verschillende partijen op het juiste moment inspringen. Zowel naar onze opdrachtgevers als naar de bouwpartners verzorgen we de communicatie. Zo werken we stapsgewijs aan tijdswinst, duidelijkheid en tevredenheid voor onze bouwheren. En behoeden we hen van bouwstress.

Waarom doen we dit?

Een proces dat gesmeerd loopt, biedt alle partijen voordelen, rust en efficiëntie. Met het oog op een goed rendement doen we ons uiterste best om jou tijd te besparen tijdens de bouw, maar ook tijdens de onderhoudswerken. We leveren een project op én qualitytime. Want zeg nu zelf, als je nieuwe woonst of pand klaar is, wil je daarvan toch volop genieten! Dan speel, sport of ga je toch liever uit met familie of vrienden tijdens het weekend dan een klus op te knappen? Met een klik hier, kan je lezen wat onze klanten hierover vertellen.

Ben jij hiernaar op zoek? Neem dan zeker contact. Met veel plezier maken we tijd voor je vrij.