Vacature voor een ervaren architect

vacature voor architect

Vacature voor een ervaren architect

Maak kennis met ons en onze vacature.

Hier gaan nieuwe deuren open voor een ervaren architect met het juiste DNA. Wil jij tijdloze concepten realiseren waar mensen thuis komen?  Schetsen verfijnen, constructief uitwerken en hierover de leiding nemen voor een aantal opdrachten? Met onze klanten in gesprek gaan en samen de puzzelstukken leggen tot het volledige plaatje klopt? Dan ben jij de collega die bij ons past! Je komt terecht in een spiksplinternieuw kantoor waar je deel zal uitmaken van een architectenteam dat collega’s een warm hart toedraagt. We pakken alles persoonlijk en met gezonde passie aan.

Zowel voor kleine als grote opdrachten werken we in teamverband waarin ieder zijn steentje bijdraagt, zijn verantwoordelijkheid neemt, maar ook deelt. We streven ernaar dat iedereen zich verder kan ontwikkelen in hetgeen hij of zij het liefste -en dus ook het beste- doet.

Omdat we een open dialoog belangrijk vinden, overleggen we regelmatig.

Als werkgever stimuleer ik een gezonde werk-privé balans met respect voor afgesproken werktijden. Een ingevulde vacature zal ons hier nog meer mee helpen!

Wat zijn jouw uitdagingen?

We zoeken een collega:

  • die vertrouwd is met het volledige bouwproces;
  • met relevante ervaring in projecten waarbij duurzaam wooncomfort centraal staat;
  • met praktische kennis van MS Office en Archicad.
  • die oplossingsgericht en accuraat werkt;
  • die vlot en correct communiceert;
  • die met trots de (t)huissleutel aan de opdrachtgever overhandigt.

 

Word jij onze collega?

Voel jij je aangesproken door onze vacature en missie? Ben je benieuwd naar ons werkterrein? Met een klik op deze link maak je kennis met onze realisaties en lopende projecten.

Ben je voltijds of 4/5 beschikbaar of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in Midden-Limburg? Dan maken wij graag kennis met jou! Zend je CV en motivatie naar nicole@domodus.be of neem telefonisch contact met Nicole op 0496.96.46.23. Na de eerste selectie zullen we een afspraak maken voor een nadere kennismaking en afstemming. We kijken ernaar uit!