Vacature

Vacature

Lever jij straks met trots de sleutel af aan onze opdrachtgevers? 

Do Modus zoekt een vlotte en creatieve architect om met ons stappen te zetten naar een verdere en duurzame groei!

Enthousiast zetten we ons elke dag in. Op maat van onze klanten werken wij doordachte en praktische oplossingen uit, binnen een tijdloze architectuur die het leven mooi en comfortabel maakt. Vooral onze particuliere woningbouw, renovaties en sociale woonprojecten krijgen veel waardering. Er ligt dan ook veel werk op de plank.

Op onze website vind je enkele realisaties en lopende projecten terug. We werken er samen aan, elk met zijn/haar specialisaties. Ieder krijgt de kans om te doen wat hij/zij het liefste – en dus ook het beste – doet, uiteraard binnen de visie en kwaliteitseisen van ons bureau.

Wat is jouw profiel?

We zijn op zoek naar een vlotte, creatieve architect. Naar iemand die vertrouwd is met woon- en bedrijfsgebouwen. Ben jij iemand voor wie kwaliteit primeert? Die voeling heeft met ons werkterrein, nauwgezet handelt en proactief meedenkt? Die sterk in zijn/haar schoenen staat en een dosis werfervaring heeft? Ben jij ondernemend? Wil jij meeschrijven aan het verdere verhaal van Do Modus? Dan ben jij de geschikte persoon om ons team te versterken!

Vereiste kennis en vaardigheden

We zoeken een collega die vertrouwd is met het volledige proces van ontwerp tot oplevering en hierover correct en duidelijk communiceert met opdrachtgevers, studiebureaus en uitvoerders. Wie Archicad in de vingers heeft, krijgt zeker een pluspunt.

Wat bieden wij jou aan?

Je komt terecht in een bureau met meer dan dertig jaar ervaring. En maakt deel uit van een team van gedreven collega’s, die mekaar en het bureau een warm hart toedragen. Bij Do Modus krijg je de kans om je verder te ontwikkelen, ontplooien en specialiseren.

Je kan in dienstverband (fulltime) aan de slag gaan tegen een gepaste verloning en extra vergoedingen.

Ben jij de vlotte en creatieve architect die wij zoeken? Stuur dan je motivatie, CV en beknopt portfolio naar nicole@domodus.be

Solliciteer vandaag !