Vacature

13 jan Vacature

Architectenbureau Do Modus zoekt een architect met minstens 5 jaar ervaring.    

 

Enthousiast en gedreven zetten we ons elke dag in om duurzame projecten te realiseren op maat van onze B2C- en B2B-klanten. Vooral onze kleine en grote woonprojecten, nieuwbouw en renovaties krijgen veel waardering. Er ligt dan ook veel werk op de plank.

Op onze website vind je alvast een aantal realisaties en lopende projecten. We werken er samen aan, maar elk met zijn/haar specialisaties.  We streven ernaar ieder van ons te laten doen wat hij/zij het liefste – en dus ook het beste – doet, uiteraard binnen de visie en kwaliteitseisen van ons bureau.

Wat is jouw profiel?

We zijn op zoek naar een vlotte en ervaren architect, een teamplayer. Iemand die voeling heeft met ons werkterrein en die met trots de sleutel aan de opdrachtgever wil afleveren. Ben jij iemand voor wie kwaliteit primeert? Iemand die nauwgezet en proactief werkt? Ben je vlot in communicatie? Dan kan jij ons team echt versterken!

Vereiste kennis en vaardigheden

We zijn vooral op zoek naar een collega die vertrouwd is met het volledige proces van bouwprojecten, woning- en industriebouw, van ontwerp tot oplevering en hierover correct en duidelijk communiceert met opdrachtgevers, studiebureaus en uitvoerders. Wie Archicad goed in de vingers heeft en zijn schouders onder ons IT-luik wil zetten, krijgt zeker een pluspunt.

Wat bieden wij jou aan?

Je maakt deel uit van een team van gedreven collega’s, die mekaar en ons bureau een warm hart toedragen.

Naast een gepaste verloning en extra vergoedingen voorzien we mogelijkheden voor je verdere ontplooiing. Je doorloopt alle fasen van ontwerp tot oplevering en doet ervaring op in diverse sectoren. Je kan bijleren in de domeinen die jou het meest interesseren.

Spreekt dit jou aan? Stuur dan je motivatie, CV en beknopt portfolio naar nicole@domodus.be

Sollicieer vandaag!