Vacature voor project-architect

vacature project-architect

Vacature voor project-architect

Vacature voor project-architect bij Do Modus.

Met de nieuwbouw in de steigers en een goed gevulde agenda staat de deur open voor een gedreven collega. Wil jij onze vacature voor een project-architect met werfervaring invullen. Ben jij dé bouwsteen die ons versterkt?

We zijn specialisten in woonprojecten, zowel in nieuwbouw als renovaties. Daarnaast richten we ons op gemengde opdrachten waarin wonen en werken gecombineerd worden. We realiseren tijdloze en duurzame concepten waar mensen thuis komen. Op onze website vind je een aantal realisaties en lopende projecten. We werken er samen aan, maar elk met zijn of haar specialisaties.  We streven ernaar ieder van ons te laten doen wat hij of zij het liefste – en dus ook het beste – doet, uiteraard binnen onze visie en kwaliteitseisen.

Wat is jouw profiel als project-architect?

Binnen het bureau neem je de leiding over een aantal opdrachten. Je bent dus een creatieve architect die verantwoordelijkheid durft te nemen. Iemand die nauwgezet en resultaatgericht werkt en hierover correct communiceert met opdrachtgevers, studiebureaus en uitvoerders. Heb je interesse in allerlei woonvormen en wil je met trots de sleutel aan onze opdrachtgevers afleveren? Dan kan jij ons team echt versterken!

Wat zijn jouw uitdagingen en vaardigheden?

We zijn vooral op zoek naar een collega die vertrouwd is met het volledige proces van bouwprojecten en vanuit die ervaring meezoekt naar oplossingen. Heb je ervaring met sociale woonprojecten en openbare aanbestedingen, dan is dit zeker een pluspunt. We rekenen erop dat je vlot met MS Office en Archicad omkan, dat je nauwgezet en proactief werkt.

Wat bieden we jou aan?

Je maakt deel uit van een gepassioneerd en ervaren team dat collega ’s kansen geeft. In functie van jouw interesses en talenten kan je je verder ontwikkelen en specialiseren. Samen overleggen we regelmatig omdat we een open en duidelijke communicatie belangrijk vinden. We streven ook naar een aangename werksfeer.

Je kan deeltijds (3/4 of 4/5) als bediende of als zelfstandige aan de slag tegen een marktconforme verloning.

Meer informatie over ons kantoor, onze realisaties en lopende projecten vind je hier. Je mag ook contact nemen met Nicole Driesen, schriftelijk op nicole@domodus.be of telefonisch op 0496.96 46.23. We kijken ernaar uit!

Wil jij onze vacature voor project-architect invullen? Laat ons dit meteen weten.