Groepswoningbouw

Een uitgebreid portfolio van sociale als particuliere woonprojecten op kleine en grote schaal onderstreept onze expertise.

Meer dan een mooi plaatje

Veel aandacht schenken we aan elke woning, elk appartement én aan het totaalbeeld. Maar daar stopt het niet mee. We verzorgen ook de harmonie tussen de wooneenheid en haar directe omgeving. Dit is meer dan louter een persoonlijke mening. Bijvoorbeeld of iets past of niet, of iets mooi of lelijk is. Het is bewust omgaan met ruimte, bouwvolumes, licht en zicht, materialen, … Elke woning of appartement wordt met de nodige zorg en secuur ontworpen om een echte comfortabele thuis te creëren.

Onze accenten

We hechten belang aan privacy, verscheidenheid en persoonlijkheid van het project. Maar ook het onderhoudsvriendelijke en energiezuinige karakter vinden wij belangrijk. Dit alles zijn de belangrijkste drijfveren achter onze ontwerpen. Aansluitend peilen we naar de beleving, afstemming en verbeelding van het geheel en de delen. Eén plus één wordt drie.

Aandacht voor de mens en omgeving

Wist je dat mensen zich beter voelen in woningen die een groep of een buurt vormen met gemeenschappelijk groen tussenin? In onze concepten spelen wij hierop in door vooral  praktische en compacte woningen en appartementen te ontwerpen. Zo laten we ruimte voor privaat en gemeenschappelijk groen, voor een pleintje en een aangenaam buitenleven. Niet alleen voor de bewoners, maar voor ieder die er gebruik wil van maken. Mensen kunnen er een babbeltje slaan of iemand helpen met kleine dingen. Dit maakt het project tot een meerwaarde voor zijn omgeving.

Zo ontstaan boeiende contacten en goede evenwichten tussen bebouwde en open ruimte, privé en openbaar, individu en gemeenschap, rust en drukte. Tussen verscheidene huishoudens en tussen verschillende leeftijdsgroepen.

Wens je gratis en vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan zeker contact met ons op.