Renovatie & verbouwing

Ongeacht of je de woning wil uitbreiden, BENOveren of renoveren, samen bekijken we de mogelijkheden.

SOS… professioneel bouwkundig advies nodig

Je hebt een woning aangekocht of er één op het oog? Twijfel je over het potentieel van een pand? Vanaf het prille begin kan je bij architectenbureau Do Modus terecht voor advies. En dit nog voor je de woning aankoopt! We bezoeken samen de woning en hebben aandacht voor de structuur en staat van het pand. Vervolgens stellen we een haalbaarheidsstudie op naar jullie wensen en budget.

Onze werkwijze

Tijdens een eerste bezoek trachten we zoveel mogelijk gegevens en indrukken te verzamelen. Vervolgens bespreken we de optimale balans tussen jouw wensen en mogelijkheden. We bepalen de ondersteuning die we je kunnen bieden tijdens de opdracht.

Meer dan louter een mooi plaatje

Op basis van alle randvoorwaarden stellen we een schetsontwerp op, aangevuld met 3D- en sfeerbeelden. We zoeken de ideale afstemming met respect voor de structuur en kwaliteiten van het bestaande pand. Uiteindelijk bekomen we een woning die helemaal voldoet aan de nieuwe wensen, energie- en comforteisen. Optimaal wooncomfort vanuit jouw mogelijkheden met de juiste beleving, benutting, afstemming en verbeelding blijft ons streefdoel.

Puntjes op de i

Zodra het voorontwerp goedgekeurd wordt, maken we een compleet aanvraagdossier op. Daarna wordt een coherent uitvoeringsdossier opgesteld dat teruggekoppeld naar de studies, prijsraming en prioriteiten om de juiste benutting van het budget te garanderen. Het project wordt eventueel gesplitst in verschillende fases afhankelijk van de situatie en het beschikbare budget. We zoeken naar duurzame en creatieve oplossingen om complexe problemen en details op te lossen.

Ondersteuning tijdens de werken

We leveren onze medewerking bij offertevragen en vergelijking ervan. Tijdens de uitvoering wordt je als opdrachtgever betrokken en geïnformeerd over de werkzaamheden. We luisteren naar jullie opmerkingen en sturen bij om het project optimaal af te stemmen. Doorheen de architectuuropdracht staat een goede en open communicatie centraal en is er op regelmatige basis werfopvolging.

Zorgeloos verbouwen

Wie zich wil laten begeleiden van A tot Z kan bij ons terecht. We stellen een passend team van experten en vakmensen samen voor de studies en uitvoering van de werken. Tot en met de tuinaanleg als dit gewenst is.

Wens je gratis en vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan zeker contact met ons op.