Klantenervaringen

Do Modus-klanten vertellen

landelijke woning borgloon

Robrecht Tits, over zijn woning

“Onze woning is de perfecte verweving van wat we wilden,  zowel van binnen als buiten. Een aantal accenten geven de woning haar eigen karakter. We zijn trots op het resultaat.”

Lees meer…

poolhouse modern

Rob Van Dyck, over zijn poolhouse

“We zijn heel tevreden met het eindresultaat. De combinatie van onze woning met poolhouse, zwembad, sauna en haardvuur is héél leuk. We beleven hier veel plezier. Het poolhouse geeft ons een echt vakantiegevoel.”

Lees meer…

landelijke BEN woning

Raf Jeuris, eigenaar van een landelijke BEN woning

“Het is niet verwonderlijk dat het bij dat eerste ontwerp gebleven is. Nicole is een architect die heel goed naar je luistert. Ze voelde heel goed aan wat we wilden, en is erin geslaagd om onze wensen en verwachtingen te vertalen naar een esthetische, functionele en praktische BEN-woning.”

Lees meer…

wafelbakkerij Avieta

Raf Van Herck, plantmanager bij Avieta

“In het kader van onze groei was het nodig om onze infrastructuur aan te passen en uit te breiden. Naast een verdubbeling van de beschikbare oppervlakte gingen we ook voor een bouwkundige, functionele en energetische optimalisatie. Goed voor een investering van vier miljoen euro. De bijkomende uitdaging? We moesten zo veel mogelijk kunnen blijven produceren tijdens de realisatie van het project. Om dat allemaal tot een goed einde te brengen, rekenden we op de expertise van Do Modus.”

Lees meer…

ZOWiZO verbouwing handelspand Limburg

Saskia Hulsmans, eigenaar van zorgwinkel ZOWiZO

“Nicole is er vanaf het eerste moment in geslaagd om onze wensen en verwachtingen te vertalen naar een knap ontwerp. Haar eerste schets was meteen raak! Ze heeft echt heel goed naar ons geluisterd. Ons handelspand was oud, maar had helaas geen ziel of karakter. Die heeft zij erin gebracht.”

Lees meer…

Tijdloos moderne woonst

Katrien Welkenhuysen, eigenaar van een tijdloos moderne woning

“Ik herinner mij ons eerste gesprek met Nicole nog heel goed. Ze stelde de juiste vragen en luisterde geboeid naar onze wensen. We waren onmiddellijk gecharmeerd door haar eerste ontwerp. Ze had echt onze behoeften en verwachtingen perfect vertaald. De woning die ze tekende, was op-en-top functioneel.”

Lees meer…

Nieuwbouwproject Do Modus

Jo Bollen, directeur Kempisch Tehuis

“Ik werk hier al twintig jaar en heb in die tijd met veel architecten samengewerkt. En ik kan zeggen dat voor sociale woningbouw Nicole een van de besten is. Haar visuele inzicht, nauwgezette opvolging en heldere communicatie maken van haar een fijne partner om mee samen te werken.”

Lees meer…

Manoir woning - Do Modus architectenbureau

Wim Maes, bouwheer

“Nicole heeft ons echt heel aangenaam verrast. Haar eerste ontwerp bevestigde dat we een goede keuze hadden gemaakt. Het voldeed op enkele details na helemaal aan onze verwachtingen. Een mooie combinatie van wooncomfort en een optimale benutting van locatie, ruimte en licht!”
Lees meer…

Landelijke woning Do Modus architecten

Mark Droogmans, bouwheer

“Het resultaat van onze samenwerking mag zeker gezien worden. We krijgen vaak complimenten over onze verbouwing en laten het dan niet na om de rol van Nicole te vermelden en haar diensten aan te raden. Want laat één ding duidelijk zijn: met Do Modus ben je zeker van kwaliteit.”
Lees meer…

Industriebouw_project Smolders ramen & deuren

Marc Smolders, medezaakvoerder Smolders Ramen en Deuren

“Nicole heeft voor ons de perfecte industriebouw gecreëerd. Ze heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en is erin geslaagd om die naar een praktisch en mooi ontwerp te vertalen.”
Lees meer…

Wil je net zoals deze mensen samenwerken met een ervaren architect en genieten van een vlotte realisatie van jouw bouwproject?

'Neem dan gerust contact met ons op

en maak een afspraak om langs te komen in ons architectenbureau in Zonhoven.