EXTRA BUDGET voor sociaal wonen

appartementen Diepenbeek

17 okt EXTRA BUDGET voor sociaal wonen

Goed nieuws! Minister Homans trekt het investeringsbudget voor het bouwen of verbouwen van sociale woningen op met 200 miljoen. Dit zijn ruim 1.000 extra huurwoningen.

Jaarlijks draag ik ook mijn steentje bij om mooie projecten rond groepswoningbouw te realiseren. Mijn inleving in het programma en afstemming van het concept op de verwachtingen van de opdrachtgever en de omgeving resulteren in financieel gezonde concepten die ook inhoudelijk en stedenbouwkundig in orde zijn. Behalve aan optimale benutting van budgetten, percelen en randvoorwaarden hecht ons bureau immers ook veel belang aan een goede integratie met de omgeving. We bouwen aan een drempelloze en fijne samenleving met extra veel aandacht voor comfort en energie-efficiëntie, voor privacy en sociale contacten. Bijzondere zichten vanuit de woningen stimuleren de sociale controle en veiligheid. Ze lokken ook menselijke ontmoetingen uit en een uitwisseling van groeten of vriendschapsdiensten waardoor het er zeer aangenaam wonen wordt. Dit is een meerwaarde voor de eigenaars, de bewoners en hun omgeving.

Onze plannen zijn ook betaalbaar. De ontwerpen zijn praktisch en bieden steeds een antwoord op de hedendaagse noden zoals functionaliteit, goede lichtinval, ruimtelijke vrijheid en privacy. Door gebruik en herhaling van eenvoudige structuren en onderhoudsvriendelijke materialen blijven onze projecten zowel op korte al lange termijn financieel interessant. De voorziene bouwkundige, technische en energetische kwaliteiten leveren zeer energievriendelijke wooneenheden op die de bewoners een lage energiefactuur oplevert.

Intussen heb ik 22 jaar ervaring in deze sector en ben ik best fier op behaalde resultaten en klantentevredenheid. Lees je mee op http://domodus.be/over-ons/klantenervaringen/sociale-woningbouw/