Industriebouw

Jouw ervaren architect voor industriebouw

Do Modus is de architect voor de bouw, renovatie of uitbreiding van jouw bedrijfspand. Van een kantoorgebouw, toonzaal, productiehal of extra opslagruimte tot een complex met wooneenheden gecombineerd met commerciële en/of bedrijfsruimtes: we zijn de gepassioneerde en ervaren dirigent van jouw project.

Als jouw architect voor industriebouw staan we voor een open communicatie, frequente werfopvolging en vlotte samenwerking tussen alle betrokken partijen. We realiseren jouw project in vier stappen:

1. De bespreking

Vóór we de eerste lijn op papier zetten, gaan we met jou en andere betrokken partijen – zoals de gemeente of de brandweer –rond de tafel zitten om de wensen, eisen en mogelijkheden te bespreken.

2. Het eerste concept

Zijn alle violen gelijkgestemd? Dan maken we een eerste ontwerp. We houden rekening met je verwachtingen en visie, de optimale invulling van de beschikbare ruimte, de bestemming van het gebouw én je budget. Functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, aanpasbaarheid en identiteit gaan in elk ontwerp hand in hand.

3. Het definitieve ontwerp

Samen verfijnen we het definitieve ontwerp. Zo creëren we een functioneel en energiebewust bedrijfsgebouw met een ideaal evenwicht tussen alle parameters. We maken er een visitekaartje voor jouw onderneming van.

4. De uitvoering van het project

Als jouw architect voor industriebouw begeleiden we je project tot de fase van een wind- en waterdicht gebouw. We stellen een multidisciplinair team van experts samen. Als je dat wenst, nemen we ook de verdere coördinatie tussen alle partijen voor onze rekening.

Bedrijfscontinuïteit op zijn best

Realiseren we een kantoor, hal of ruimte op een site waar je nog actief bent met je onderneming? Dan stellen we een gedetailleerd faseplan voor de werkzaamheden op. We beogen de continuïteit van je bedrijfsactiviteiten tijdens de uitvoering van het project.

Ben je op zoek naar een architect voor industriebouw? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in ons architectenbureau in Zonhoven.

 

Lees wat onze klanten over ons vertellen.

Ontdek onze projecten industriebouw.