Ons team

Nicole Driesen zaakvoerder Do Modus Zonhoven architect

Nicole Driesen – Bestuurder – Architect

 

Taken

  • Dagelijkse zaakvoering
  • Ontwerpen
  • Projecten coördineren en opvolgen
  • Netwerken

 

De collega’s over Nicole

Een eerlijke, betrokken en creatieve architect die heel oplossingsgericht is.”

 

Ik over mijn job

“Ik doe mijn job met hart en ziel! Van jongs af aan is tekenen en bouwen mijn passie. Ook al heb ik het schetsen met pen en papier nooit losgelaten, worden onze ideeën nu vooral met digitale plannen en beelden tot leven gebracht. Ik geniet van het creëren, van het proces om vanuit een idee, enkele lijnen en concrete cijfers tot een verfijnd ontwerp te komen dat aanspreekt en effectief gerealiseerd kan worden. Het enthousiasme van klanten en de gedrevenheid van medewerkers geven mij veel voldoening. Ik vind daarin de energie om opdrachtgevers hun dromen te realiseren.”

 

Ik naast mijn job

“Ik hou enorm van het buitenleven. Ik fiets en wandel regelmatig om mijn zinnen te verzetten. Steek in eigen tuin de handen uit de mouwen of geniet gewoonweg van de bloemen en planten doorheen alle seizoenen.  De natuur geeft rust en inspireert mij.”

 

Do Modus betekent voor mij …

“… mijn levenswerk, fijne herinneringen en altijd nieuwe uitdagingen.”

 

Mijn motto

“Always think twice.”

collega architect

Laura Paolino – Architect

 

Taken

  • Uitwerken van concepten
  • Projectleiding

 

De collega’s over Laura

“Een vlotte en sportieve teamplayer met het hart op de tong.”

  

Ik over mijn job

“Mijn werk is heel gevarieerd en dat houdt het boeiend. Ik vind het leuk om in te spelen op de wensen en dromen van onze klanten om zo mooie, waardevolle dingen te realiseren. Ik geniet van het vertrouwen dat ik krijg en ben heel blij om samen te werken met collega’s van wie ik veel bijleer. Betrokkenheid en groei vind ik belangrijk”

 

Ik naast mijn job

“Ik ben sociaal en een grote dierenvriend. Na de werkuren maak ik vooral tijd voor mijn familie en vrienden. Tegen een lekker etentje of gezellige babbel zeg ik zeker geen neen. Daarnaast kan me terugvinden in de Italiaanse les of sportclub. In blijf graag in beweging.”

 

Do Modus betekent voor mij …

“… een plaats waar ik kan groeien, ontdekken en ervaring opdoen.”

robin mebis

Robin Mebis – Projectmanager

 

Taken

  • Uitwerken van concepten
  • Projectleiding
  • Administratie

 

De collega’s over Robin

“Een gedreven collega die recht door zee gaat”

 

Ik over mijn job

“Bij Do Modus maak ik deel uit van een team met leuke, enthousiaste creatievelingen. Samen nemen we bouwprojecten en ideeën onder de loep om ze vanuit verschillende invalshoeken en mogelijkheden concreet uit te werken. Ik vind het fijn om daarin mee te denken en nauw in contact te blijven met de klant. Zo verwezenlijken we de gedroomde woning of werkplaats die gelukkig maakt.”

 

Ik naast mijn job

“Ik ben een echte levensgenieter en ga graag op zoek naar avontuur. Ik hou ervan om de natuur en verschillende culturen te ontdekken. Verder kan je me terugvinden op festivals, bij een concert of in de filmzaal. Ik ben enorm gepassioneerd voor film.”

 

Do Modus betekent voor mij …

“… een toffe werkplek waar ik door nieuwe uitdagingen steeds kan groeien en kennis vergaren in het vak.”