Ons team

Nicole Driesen zaakvoerder Do Modus Zonhoven architect

Nicole Driesen – Bestuurder – Architect

 

Taken

 • Dagelijkse zaakvoering
 • Ontwerpen
 • Projecten coördineren en opvolgen
 • Netwerken

 

De collega’s over Nicole

Een eerlijke, betrokken en creatieve architect die heel oplossingsgericht is.”

 

Ik over mijn job

“Ik doe ze met hart en ziel, al meer dan 30 jaar! Ik geniet van het creëren, van het proces om vanuit een idee, enkele lijnen en concrete cijfers te komen tot een verfijnd ontwerp dat aanspreekt. De reacties van klanten, de gedrevenheid en het enthousiasme van mijn medewerkers geven mij veel voldoening. Ik vind daarin de energie om onze klanten en medewerkers te helpen om hun dromen te realiseren.”

 

Ik naast mijn job

“Ik hou enorm van het buitenleven. Ik fiets, wandel of tuinier om mijn zinnen te verzetten, op adem te komen of juist de handen uit te mouwen te steken. ’s Ochtends loop ik graag met blote voeten door het gras. De natuur geeft rust en inspireert mij.”

 

Do Modus betekent voor mij …

“… mijn levenswerk, fijne herinneringen en altijd nieuwe uitdagingen.”

 

Mijn motto

“Always think twice.”

valerie

Valérie Becquart – Architect-assistent

 

Taken

 • Ontwerpen
 • Bouwaanvragen en uitvoeringsdossiers opstellen
 • Marketing en communicatie

 

De collega’s over Valérie

“Een enthousiaste, gedreven en dynamische teamplayer.”

 

Ik over mijn job

“Mijn job is heel divers en dat houdt het boeiend. Ik vind het leuk om in te spelen op de wensen, eisen en dromen van onze klanten. Ik geniet van de vrijheid en de verantwoordelijkheid die ik krijg en ben heel blij dat ik kan samenwerken met ervaren architecten van wie ik veel bijleer.”

 

Ik naast mijn job

“Ik ben graag in beweging. Je kan me na de werkuren dan ook terug vinden op de fiets, een wandelpad of in de fitness. In het weekend zeg ik zeker geen neen tegen een lekker etentje of een gezellige babbel. Verder maak ik graag tijd vrij om te tekenen en handbelettering.”

 

Do Modus betekent voor mij …

“… een plaats waar ik kan groeien, ontdekken en ervaring opdoen.”

 

Mijn motto

The best way of learning is by doing anything.”

Jolien Hoedemaekers architect Zonhoven Do Modus

Jolien Hoedemaekers – Architect

 

Taken

 • Ontwerpen
 • Klantenbegeleiding
 • Projectleiding

 

De collega’s over Jolien

Een heldere, vlotte collega met oog voor detail en een oplossingsgerichte mindset.

 

Ik over mijn job

“Samen met de klant tot een ontwerp op maat komen, is zeer boeiend. Een concept in zijn verdere bouwproces zien groeien naar een echte thuis en/of werkplek geeft enorm veel voldoening. ”

 

Ik naast mijn job

“Na de werkuren kan ik helemaal ontspannen in de keuken. Ik probeer graag nieuwe recepten uit en organiseer etentjes om ook vrienden en familie hiervan te laten proeven. Daarnaast kan ik genieten van een wandeling en kom ik helemaal tot rust tijdens een uurtje pilates.”

 

Do Modus betekent voor mij …

“… een nieuwe uitdaging waarin ik mij in alle facetten van het beroep verder kan ontplooien. Voor mij heeft Do Modus het grote pluspunt dat het een zeer klantgericht architectenbureau is waar geluisterd wordt naar de wensen van de klant en een echte thuis gerealiseerd wordt binnen zijn budget

 

Mijn motto

“If you put your mind to it, you can do it.”

Carmen Bogaerts

Carmen Bogaerts – Office Manager

 

Taken

 • Administratie
 • Personeelsbeheer

 

De collega’s over Carmen

Een vrolijke, betrokken en motiverende administratieve duizendpoot.

 

Ik over mijn job

“Ik heb een afwisselende en uitdagende job die steeds boeiend blijft. Als office manager ondersteun ik mijn collega’s in hun administratieve taken.  Zo kunnen zij zich volledig focussen om voor onze klanten hun droom te realiseren.”

 

Ik naast mijn job

“Naast het werk vind je mij terug op het tennisveld. Daar maak ik mijn hoofd leeg en ontstress ik helemaal. Omdat blijvend bijleren op mijn prioriteitenlijstje staat, volg ik nog een driejarige opleiding boekhouden. In het weekend laad ik graag de batterijtjes weer op door tijd door te brengen met mijn gezin. Dit door samen nieuwe dingen te proberen,  lekker te tafelen en te genieten van een glaasje.”

 

Do Modus betekent voor mij …

… een architectenbureau met een team van warme mensen die door te luisteren naar de wensen van hun klanten en door rekening te houden met hun mogelijkheden, een project realiseren waarmee mensen zich goed voelen.

 

Mijn motto

“If it doesn’t challenge you , it doesn’t change you.