Over ons

Nicole Driesen zaakvoerder Do Modus Zonhoven architect

Nicole Driesen – Bestuurder – Architect

 

Taken

  • Dagelijkse zaakvoering
  • Ontwerpen
  • Projecten coördineren en opvolgen
  • Netwerken

 

De collega’s over Nicole

Een eerlijke, betrokken en creatieve architect die heel oplossingsgericht is.”

 

Ik over mijn job

“Ik doe mijn job met hart en ziel! Van jongs af aan is tekenen en bouwen mijn passie. Ook al heb ik het schetsen met pen en papier nooit losgelaten, worden onze ideeën nu vooral met digitale plannen en beelden tot leven gebracht. Ik geniet van het creëren, van het proces om vanuit een idee, enkele lijnen en concrete cijfers tot een verfijnd ontwerp te komen dat aanspreekt en effectief gerealiseerd kan worden. Het enthousiasme van klanten en de gedrevenheid van medewerkers geven mij veel voldoening. Ik vind daarin de energie om opdrachtgevers hun dromen te realiseren.”

 

Ik naast mijn job

“Ik hou enorm van het buitenleven. Ik fiets en wandel regelmatig om mijn zinnen te verzetten. Steek in eigen tuin de handen uit de mouwen of geniet gewoonweg van de bloemen en planten doorheen alle seizoenen.  De natuur geeft rust en inspireert mij.”

 

Do Modus betekent voor mij …

“… mijn levenswerk, fijne herinneringen en altijd nieuwe uitdagingen.”

 

Mijn motto

“Always think twice.”