Renovatie, verbouwing & herbouw

Jouw ervaren architect voor renovatie,
benovatie, verbouwing en herbouw

Met de ondersteuning en begeleiding van Do Modus als jouw ervaren architect voor renovatie, benovatie, verbouwing en herbouw, tover je een oudere woning of een ouder gebouw om tot een echt pareltje. We koppelen esthetiek bovendien altijd aan meer woon- of werkcomfort.

Hoe gaan we bij Do Modus te werk om jouw project te realiseren? We doorlopen samen deze vier stappen:

1. Het plaatsbezoek

We luisteren naar je wensen en bezoeken de woning of het gebouw dat je wilt renoveren, benoveren, verbouwen of herbouwen. We bekijken het potentieel en de structuur van het pand, en achterhalen of je plannen realiseerbaar zijn.

Vervolgens stellen we een haalbaarheidsstudie op die rekening houdt met je wensen en budget. We bekijken welke ondersteuning we je het best kunnen bieden.

2. Het schetsontwerp

Op basis van de randvoorwaarden en je wensen, verwachtingen en budget stellen we een schetsontwerp op met 3D- en sfeerbeelden. We streven naar de ideale afstemming met respect voor de structuur en troeven van het pand. Zo komen we tot een ontwerp dat:

  • voldoet aan alle eisen op het vlak van energie
  • een mix is van beleving, benutting en comfort
  • jou optimaal woon- of werkcomfort biedt

3. Het aanvraagdossier

Heb je het ontwerp goedgekeurd? Dan stellen we een aanvraagdossier op. Zodra dat gebeurd is, maken we een uitvoeringsdossier en toetsen we het ontwerp nog eens aan de studies, prijsramingen en je prioriteiten. Zo zorgen we ervoor dat we het project binnen je budget kunnen realiseren.

Als je dat wenst, voeren we het project gefaseerd uit.

4. De ondersteuning tijdens de werkzaamheden

Tijdens de hele uitvoering van je renovatie-, benovatie-, verbouw- of herbouwproject, kun je rekenen op onze ondersteuning. We vragen offertes op en vergelijken ze, informeren je over de werkzaamheden, sturen bij als dat nodig is, en volgen je werf van dichtbij op. Een open en goede communicatie met alle betrokken partijen is voor ons evident.

Zorgeloos renoveren, benoveren, verbouwen of herbouwen

Kies je voor Do Modus? Dan kies je voor gemoedsrust. Want wij begeleiden jou van a tot z tijdens de realisatie van je renovatie-, benovatie-, verbouw- of herbouwproject. We stellen een team van experts en vakmensen samen voor de studies en de uitvoering van de werkzaamheden. Zelfs begeleiding bij de aanleg van je tuin is mogelijk!

Ben je op zoek naar een architect voor een renovatie, benovatie, verbouwing of herbouw? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in ons architectenbureau in Zonhoven.

 

Lees wat onze klanten over ons vertellen.

Ontdek onze renovatie- en verbouwprojecten.