Over Do Modus

Een realistische architect als dirigent van jouw bouwproject

Do Modus betekent ‘ik geef de maat aan’. We hebben die naam in 2007 voor ons architectenbureau gekozen omdat die helemaal duidelijk maakt hoe wij architectuur benaderen. Een dirigent moet ervoor zorgen dat alle leden van zijn orkest doen wat ze moeten doen om het muziekstuk perfect te doen klinken. Als gedreven architecten is het onze taak om je bouwproject te componeren en dirigeren en ervoor te zorgen dat alles op het juiste moment en foutloos wordt uitgevoerd. Het resultaat? Een vlotte en feilloze realisatie van je project.

Ontwerpen van binnenuit

Wij ontwerpen huizen en gebouwen die functioneel zijn en comfort koppelen aan leefbaarheid. In al onze creaties streven we naar een optimale benutting van de beschikbare ruimte en middelen. Wij zijn realistische architecten met een doordachte aanpak en ontwerpen op basis van intense gesprekken met jou. We gaan aan de slag met de informatie die je geeft en denken met je mee. Zo groeit je ontwerp van binnenuit en vinden we het concept dat jou gelukkig maakt. Het resultaat? Een huis of gebouw dat volledig aangepast is aan jouw wensen en waarin het aangenaam is om te vertoeven.

Persoonlijke band

Een dirigent die figuurlijk boven zijn orkest staat en vanuit de hoogte dirigeert, legt minder gevoel en persoonlijkheid in zijn stukken. Daarom houden wij ervan om een persoonlijke band uit te bouwen met de mensen voor wie we ontwerpen. Door echt naar je te luisteren en betrokken en zorgzaam om te gaan met je project, creëren we voor jou optimaal wooncomfort vanuit jouw mogelijkheden.

Limburgse architect met een duidelijke missie en visie

De missie van Do Modus

In alle bouwprojecten die wij met Do Modus realiseren, staat optimaal wooncomfort centraal. Elke woning – individueel of als deel van een project met meerdere wooneenheden – moet een echte thuis zijn voor zijn bewoners. Hoe wij dat realiseren? Door telkens te zoeken naar praktische, creatieve en betaalbare oplossingen op maat. En door alleen concepten te ontwerpen die een perfecte balans bieden tussen benutting, afstemming, beleving en verbeelding.

Wij zijn architecten die vertrekken van de mogelijkheden, middelen en wensen van onze klanten en dit vertalen naar ontwerpen die niet alleen heel praktisch zijn, maar ook rekening houden met tijd en creativiteit. Zo creëren wij voor onze klanten woonomgevingen die goed aanvoelen, perfect passen bij hun leven én het visitekaartje van hun persoonlijkheid zijn.

De visie van Do Modus

Met Do Modus willen we maatschappelijk relevant zijn en bijdragen aan een samenleving met een betere leefomgeving. Als architecten willen we niet alleen de dromen van onze klanten waarmaken maar tegelijk ook bouwen aan een duurzamer en socialer klimaat voor de wereld om ons heen. We streven dan ook altijd naar duurzame kaders waarin verleden, heden en toekomst met elkaar verbonden worden. Daarbij zetten we middelen en mogelijkheden optimaal in op kleine en grotere schaal. Elke opdracht is een nieuw begin. We kunnen de wereld niet veranderen, maar hopen wel het verschil te maken in het leven van zijn bewoners.

 

Nicole Driesen, zakenvoerder van architectenbureau Do Modus

Wil je meer weten over onze missie, visie en aanpak? Of zoek je een architect in Limburg om jouw bouwproject te realiseren?

Neem dan gerust contact met ons op