Advies voor de aankoop van een woning

Advies voor de aankoop van een woning

Twijfel je over de aankoop van een pand? Wens je advies over een woning of bouwgrond? Weet je niet goed wat gerenoveerd moet worden? Of wat het kostenplaatje is om jouw wensen te realiseren?  Ook hiervoor kan je bij Do Modus terecht. Objectief en neutraal zoeken we naar de echte kwaliteiten en het potentieel van de woning. Niet beïnvloed door de sfeer of aankleding kijken we met een kritisch oog naar het pand.

Bezin voor je begint!

Een woning aankopen doe je niet dagelijks. Denk vooraf goed na over wat je wil, stel prioriteiten en wees kritisch. Wat is je budget? Moet de woning gerenoveerd, verbouwd of uitgebreid worden? Is het bedoeling dat alle verbouwingen in één keer gebeuren of werk je liever in fases? Wanneer wil je verhuizen? Welke werken moeten uitgevoerd zijn voor je verhuist? Allemaal belangrijke vragen waar je best vooraf over nadenkt. Ze geven jou en ons een beter inzicht op haalbaarheid, planning en verwachtingen.

Een plaatsbezoek

Je hebt een woning op het oog, maar wil zeker zijn of de woning aansluit bij je verwachtingen, wensen, eisen en mogelijkheden? Dan kunnen we samen de woning bezoeken. Omdat wij ons niet laten leiden door het emotionele, zijn we jouw ideale raadgever. Als architect kijken we naar het ruimere kader, naar de ligging en oriëntatie. Maar ook naar de kosten en mogelijkheden. Vervolgens luisteren we naar jullie wensen en zoeken we de match met het pand.

Advies

Nadien ontvang je ons objectief en eerlijk advies. Behalve het potentieel aan renovatiemogelijkheden schatten we het nodige budget hiervoor in. We adviseren je over de aanpassingen die nodig zijn om het pand aan de huidige normen en jouw verwachtingen aan te passen. Aansluitend bezorgen we je een kostenraming. Met onze kennis van huidige marktconforme prijzen, bouwkundige kennis en ervaring krijg jij een realistisch zicht van het volledige plaatje. Kortom met tal van ideeën, cijfers en ingrepen kan dit stukje vastgoed volledig omgetoverd worden tot een tijdloze woning.

7 redenen waarom wij jouw ideale raadgever zijn bij de aankoop van een woning:

  1. Onze jarenlange ervaring
  2. Bouwkundige kennis
  3. Oog voor mogelijkheden
  4. Een neus voor noodzakelijke ingrepen
  5. Objectieve en onafhankelijke adviesverlening
  6. Eerlijk
  7. Met kennis van huidige marktconforme prijzen om te renoveren

Wil je meer weten over deze dienst? Neem dan zeker contact met ons op!