Do Modus sluit een decennium af.

Do Modus sluit een decennium af.

Op 17/01/17 is Do Modus jarig! Tien jaar geleden vanuit mijn eenmanszaak gestart. Het lijkt alsof het gisteren was! Wat vliegt de tijd als we bezig zijn met dingen die we graag doen.

Als zaakvoerster heb ik een hele weg afgelegd. In de loop der jaren werden belangrijke beslissingen genomen, verzamelde ik veel goede herinneringen, maar kende ik ook momenten van twijfel en frustratie. Tegenslagen zetten me aan tot nadenken. Ze maakten ons sterker, gaven meer inzicht in mezelf en in de fundamenten van mijn werk: mijn nauwgezette en persoonlijke aanpak, mijn afstemming op wensen, middelen en mogelijkheden om tot comfortabele en creatieve oplossingen te komen.  Het is dan ook bijzonder fijn om vast te stellen dat opdrachtgevers deze onderscheiding opmerken en bevestigen. Als we op de werf of bij een oplevering horen dat men tevreden is over onze creativiteit, over de optimale benutting, over de aandacht voor ieders vragen om op die manier optimale oplossingen te bieden, maakt ons dat gelukkig.

Er werden goede wegwijzers uitgezet en de communicatie werd bijgestuurd. De website werd vernieuwd tot een dynamisch uithangbord. En misschien kwam u ons ook wel tegen op één van de sociale media? De behaalde resultaten vormen alleszins een goede stimulans om erop verder te bouwen.

Er kwam een ruimer cliënteel. Met ons team verzetten we heel wat werk, maar hebben we het momenteel zo druk dat er plaats komt voor een bijkomende werkkracht. We kijken dus hoopvol naar de toekomst, naar verdere groei en vernieuwing. Als zaakvoerster ben ik onze klanten dan ook heel dankbaar om de kansen die Do Modus kreeg om aan hun projecten te werken en daardoor te groeien. Mijn medewerkers en teamgenoten dank ik voor hùn bijdrage, elk met hun specialiteit. Bovendien maakten ze iets los om het beste in mezelf naar boven te halen. Do Modus sluit het decennium af met een mooi resultaat.

We kijken uit naar een nieuw, gezond en creatief jaar, één waarin we weer heel wat fijne mensen mogen leren kennen en aan mooie projecten werken. Misschien wel aan het uwe? Als u bouw- of verbouwplannen heeft, kunnen onze projecten  u misschien inspireren? Of maken we net dat verschil dat u zoekt?  Een klik hier brengt u alvast naar onze realisaties.