Do Modus zoekt een architect assistent

Do Modus zoekt een architect-assistent

Do Modus zoekt een architect assistent

Jouw uitdaging

Do Modus zoekt een architect-assistent die ons graag ondersteunt met het uitwerken van totaalconcepten, presentatietekeningen, aanvraag- en uitvoeringsdossiers. En dit voor een diversiteit aan opdrachten. We realiseren hoofdzakelijk woningen en totale woonprojecten, maar richten we ons even goed op gemengde opdrachten met bedrijfsruimten. We ontwerpen zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Met het nodige oog voor detail kan jij hieraan meewerken!

Waarom pas jij bij ons?

Als versterking van ons team zoeken we een architect, assistent of bouwkundig tekenaar met minstens 3 jaar ervaring die het boeiend vindt om een schetsontwerp te verfijnen tot een volledig passend concept. Iemand die leergierig is, van aanpakken weet en oplossingsgericht meedenkt. Hierin geholpen door materialenkennis en bouwkundig inzicht. Kan jij zelfstandig werken alsook de nodige teamspirit aan de dag leggen? Heb je Archicad in de vingers, dan ben jij dé bouwsteen die ons versterkt!

Waarom passen wij bij jou?

Met onze nieuwbouw in de steigers en een goed gevulde agenda staat de deur open voor een gedreven collega.

We bieden een gevarieerde job met doorgroeimogelijkheden. Als werkgever ben ik loyaal en krijg je zeker en vast de kans om je verder te ontwikkelen in functie van je interesses. We streven naar kwaliteit op alle vlakken binnen onze projecten.

Je komt terecht in een gedreven team met regelmatige overlegmomenten. We geloven erin dat open communicatie en een duidelijk plan ons naar een vlotte samenwerking en aangename werksfeer leiden. Elke medewerker kan zijn of haar bijdrage hiertoe leveren en zich bovendien goed voelen binnen de organisatie.

Je kan fulltime als bediende of zelfstandige aan de slag tegen een marktconforme verloning. Jouw enthousiasme en relevante werkervaring zullen extra verzilverd worden.

Voor meer informatie over ons kantoor, onze realisaties en lopende projecten kan je terecht op onze website www.domodus.be . Je mag ook telefonisch contact nemen met Nicole Driesen op het nummer 0496.964623.

Spreekt dit jou aan? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar nicole@domodus.be