Onze gelukwensen, chance, good luck!

Onze gelukwensen, chance, good luck!

Terugblik.

Net voor de feestdagen sturen we onze gelukwensen uit, maar staan we ook even stil om de balans op te maken van het afgelopen jaar. Als we de cijfers op een rijtje zetten, mogen we tevreden terugblikken! Tien nieuwe dossiers gingen van start terwijl aan zestien lopende projecten werd verder gewerkt. Drie daarvan zijn inmiddels opgeleverd. Onze agenda werd voor 25% gevuld met particuliere nieuwbouw, voor 20% met verbouwingen, voor 40% met groepswoningbouw en, last but not least, voor 15% met industriebouw. We sluiten dus een schitterend werkjaar af en brengen een toost uit op het volgende! Hopelijk met evenveel succes.

Bouwen aan de toekomst

Behalve aan deze opdrachten werkten we ook aan ons kantoor, team en netwerk. We brachten onze kwaliteiten, sterktes en zwaktes opnieuw in kaart. Zochten én vonden de nodige administratieve versterking. Nog meer dan voorheen zal ieder van ons de dingen doen die hij of zij het liefst doet. Het worden ieders echte kerntaken en specialisaties.

Inzet van ons netwerk

On- en offline groeide ons netwerk en kwamen we tot nieuwe samenwerkingsverbanden om onze diensten te verbeteren of uit te breiden. Zo kunnen onze klanten vanaf het prille begin, bijvoorbeeld van bij de aankoop van hun perceel of pand, tot aan de instapklare woning of bedrijfsruimte geholpen worden. Zelfs het tuinontwerp kan geïntegreerd worden als die vraag rijst. Om het plaatje compleet te maken, laten we ons bijstaan door studiebureaus, tuin- of interieurarchitecten. Samen komen we tot doordachte oplossingen.

Persoonlijke aanpak

Het is een cliché, maar een goed gevoel en dito gezondheid zijn toch wel het fundament van alles. Daarom schenken we ook aandacht aan onze eigen levensstijl en gewoonten. Sinds enkele maanden gaan we bewuster met voeding en lichaamsbeweging om. Geen spectaculaire dingen, maar water, fruit en groenten vervangen koffie, koeken en andere snelle suikers. En om onze conditie te verzorgen, plannen we een uurtje wandelen, fietsen, zwemmen of yoga in. Steeds met de bedoeling om fitter voor de dag te komen.

Zo ontstaan mooie dingen

De boog kan immers niet altijd gespannen staan. We gingen er ook wel eens op uit, naar de les of gewoon in gesprek om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen. We noemen geen namen om zeker niemand te vergeten, maar veel interessante mensen kwamen ook dit jaar op ons pad. Ze verruimden onze blik of hielden een spiegel voor. Ze zetten ons alleszins aan tot nadenken over onze werking, onze plek en meerwaarden. We haalden er telkens inspiratie uit en gingen er dankbaar mee aan de slag. We mogen besluiten dat 2018 een fantastisch jaar was voor Do Modus. Er staan ons nog nieuwe uitdagingen te wachten, maar we kijken er enthousiast naar uit!

We schenken jou ook onze beste gelukwensen en veel succes met wat je onderneemt! Cheers!
Prettige feesten en gelukkig Nieuwjaar