Iedereen draagt zijn steentje bij.

Iedereen draagt zijn steentje bij.

11/11 is wapenstilstand, dag van de vrede, maar ook de feestdag van Sint-Maarten die volgens oude verhalen de helft van zijn mantel aan een bedelaar schonk. De invulling van het Sint-Maartenfeest verschilt van streek tot streek. Maar veelal hoort het ronddragen van het vuur erbij.

Als gezin vieren wij de naamdag van onze oudste zoon, Martijn. Persoonlijk volg ik het spoor van mijn vader. Zoals hij deed, doe ik mijn best om iets voor een ander te betekenen. Behalve gedrevenheid, werklust en creativiteit heb ik ook het zorgzame van huis uit meegekregen. Met veel goesting draag ik daarom ook bij aan een samenleving met een betere leefomgeving. Ik wil niet alleen de dromen van mijn klanten waarmaken, maar tegelijk ook bouwen aan een socialer en duurzamer klimaat. Wil je weten hoe ik dit aanpak?

Ik werk alert en zorgzaam aan elk project en omring me met bekwame medewerkers.  De gepaste studiebureaus, tuinarchitecten, aannemers, mensen met specifieke know-how worden ingeschakeld. Iedereen draagt zijn steentje bij. Door samen na te denken, leren we van elkaar, komen we tot doordachte oplossingen en voorkomen we problemen. Het resultaat? Investeringen waarvan onze bouwheren voluit genieten: een mooi concept, een betaalbare woning met veel comfort, een energiezuinig, prijs- of milieubewust gebouw, …. Een aantal klantenervaringen kan je hier lezen.

Kunnen we voor u ook iets betekenen? Neem gerust contact met ons op.