Mark Droogmans, trotse eigenaar van een mooi verbouwde woning

Het huis van Mark en Karolien Droogmans uit Houthalen dateert uit de jaren vijftig. Het gevolg? Kleine kamers en een indeling die niet aangepast is aan de hedendaagse behoeften van een gezin met kleine kinderen. Daarom besloten ze om de benedenverdieping van hun huis grondig te verbouwen en hun woning met een nieuwbouwgedeelte uit te breiden. Bijkomende moeilijkheid? Hun huis moest tijdens de uitvoering van de werken bewoonbaar blijven. Een verbouwingsproject dat de familie Droogmans toevertrouwde aan de vakkundige en ervaren handen van ons architectenbureau Domodus met als zaakvoerder Nicole Driesen.

 

Mark Droogmans: “We wilden meer ruimte en wooncomfort, want onze woning was een beetje te klein geworden. Dus kozen we ervoor om ons huis uit te breiden met een keuken, een badkamer, een slaapkamer en een garage. En omdat we toch bezig waren, pakten we ook maar de indeling van de bestaande benedenverdieping aan. Het was voor ons heel belangrijk dat het nieuwe en oude deel van onze woning na de verbouwing één geheel vormden. En dat de nieuwbouw ons toeliet om meer van onze tuin te genieten. De isolatiewaarde van onze woning moest ook voldoen aan de huidige normen. Tijdens onze onlinezoektocht naar een architect zagen we toevallig op de website van Nicole een knap gerenoveerd huis van bij ons in de buurt. De stijl sprak ons aan, dus namen we contact met haar op.”

Landelijke woning Do Modus architecten

Vlotte samenwerking

“Dat eerste gesprek is heel goed verlopen. We hadden onmiddellijk het gevoel dat Nicole wist waar we naartoe wilden. Het was het begin van een fijne en vlotte samenwerking. Nicole is heel goed in haar vak. Ze heeft voor ons een ontwerp getekend dat volledig aangepast was aan onze behoeften en levensstijl. Ze reikte creatieve oplossingen aan en zorgde voor een optimale uitvoering. Dat lijkt misschien evident, maar je moet weten dat we met ons gezin in het huis woonden tijdens de realisatie van de verbouwing. Dankzij de doordachte aanpak en strikte opvolging van Nicole is dat allemaal probleemloos verlopen.”

Professioneel netwerk

“Nicole heeft heel veel ervaring en werkt uitsluitend samen met vaklui. Ik vond het een echte meerwaarde dat zij ook aannemers voorstelde om mee samen te werken. Dat schept vertrouwen en maakt dat je zelf niet op zoek moet naar partners. En het resultaat van onze samenwerking mag zeker gezien worden. We krijgen vaak complimenten over onze verbouwing en laten het dan niet na om de rol van Nicole te vermelden en haar diensten aan te raden. Want laat één ding duidelijk zijn: met Do Modus ben je zeker van kwaliteit.”

Gaan jullie net zoals Mark en Karolien uit Houthalen verbouwen of renoveren? En zoeken jullie een architect om dit zorgeloos te realiseren?

'Neem dan gerust contact met ons op