Raf Van Herck, plantmanager bij Avieta

Als je de Industrieweg Zuid in Zonhoven inrijdt, word je verwelkomd door de geur van versgebakken wafels. Dat heerlijke aroma is afkomstig van wafelbakkerij Avieta. Het bedrijf kende een groeispurt en had daarom behoefte aan meer productie- en opslagruimte. Plantmanager Raf Van Herck nam contact op met Do Modus om zijn uitbreidings- en verbouwingsproject te realiseren.

 

Raf: “In het kader van onze groei was het nodig om onze infrastructuur aan te passen en uit te breiden. Naast een verdubbeling van de beschikbare oppervlakte gingen we ook voor een bouwkundige, functionele en energetische optimalisatie. Goed voor een investering van vier miljoen euro. De bijkomende uitdaging? We moesten zo veel mogelijk kunnen blijven produceren tijdens de realisatie van het project. Om dat allemaal tot een goed einde te brengen, rekenden we op de expertise van Do Modus.”

wafelbakkerij Avieta

Ontwerpen, coördineren en opvolgen

“Nicole en Patrick hebben veel meer gedaan dan een ontwerp gemaakt dat volledig voldeed aan onze wensen. Ze zorgden ook voor de bouwaanvraag, zochten aannemers, lieten de nodige studies uitvoeren, en stonden in voor de coördinatie en werfopvolging. Een project industriebouw van deze omvang brengt altijd uitdagingen met zich mee. En daar is Do Modus goed mee omgegaan.”

 

Netwerk van specialisten

“Do Modus heeft een netwerk van sterke en gespecialiseerde partners. En dat netwerk hebben ze ingezet bij de realisatie van ons project. Ze stelden een multidisciplinair team samen, en zorgden voor een goede onderlinge afstemming en communicatie. Nicole en Patrick challengeden de andere partijen. Ze zorgden ervoor dat iedereen deed wat hij moest doen, en keken alles in detail na.”

 

Aangename ervaring

“Nicole en Patrick hebben ons project echt in handen genomen. Als er een probleem was, hebben ze daar onmiddellijk een oplossing voor gezocht. Samenwerken met Do Modus was voor mij een aangename ervaring. Ik ben tevreden over het werk dat ze geleverd hebben en kan hen zeker aanbevelen!”

Ben je ook op zoek naar een architect industriebouw? Neem dan gerust contact met ons op om je project te bespreken.