Nieuwe medewerker voor ons team.

Nieuwe medewerker voor ons team.

ONS TEAM WORDT VERSTERKT.

De tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten is groot. Onze opdrachten nemen gestaag toe. Hierdoor kwamen we handen te kort om het werk vlot rond te krijgen. Om in de toekomst elke opdracht met evenveel zorg en precisie te blijven behandelen, zochten wij een nieuwe medewerker. Sinds begin oktober versterkt Valérie Becquart ons team.

WE STELLEN VALERIE GRAAG AAN U VOOR.

Valérie studeerde Toegepaste Architectuur en rondde haar opleiding af na een geslaagde stage bij AHMM, London. Daarna volgde zij een schakelprogramma voor Master in de Architectuur aan Artesis. Maar haar verlangen om met de voeten in de praktijk te staan was te groot. Valérie werkte gedurende een vijftal jaar voor een architecten-studiebureau te Westerlo. Ze deed er vooral ervaring op voor residentiële projecten. Het tekenen in 3D kent voor haar weinig geheimen. Ze is  een gemotiveerde medewerker met oog op detaillering en efficiëntie. Ons vertrouwen op een goede samenwerking is alvast groot. Valérie zal voornamelijk de aanvraag- en uitvoeringsdossiers voor haar rekening nemen. Momenteel woont Valérie in Olen. Maar binnenkort zal ze de oversteek naar de provincie Limburg maken. Valérie heeft immers samen met haar vriend een woning gekocht te Genk . Patrick en ik wensen haar veel succes!

ONS KANTOOR LEEFT EN GROEIT.

De afgelopen maanden hebben we veel nieuwe opdrachten te ontvangen. Supergoed nieuws is dit! We kunnen onze ei kwijt in nieuwbouw en verbouwingen, in één- en meergezinswoningen, in appartementen, in sociale woningbouw en bedrijfsgebouwen. Maar als architect onderscheiden we ons niet  alleen in creativiteit. De complexiteit van regelgevingen, de toenemende verantwoordelijkheid en administratieve verplichtingen vragen om steeds meer expertise. Daarom scholen we bij én versterken we ook ons team. Ieder van ons blinkt uit in een bepaald segment. Zo hebben we verschillende kwaliteiten in huis om praktische en creatieve oplossingen op maat van onze klanten te leveren. Samen zorgen we ervoor dat het plaatje klopt. Maken we jou ook nieuwsgierig naar wat ons bezighoudt? Neem dan een kijkje naar wat we zoal realiseren in lopende projecten.