Marc Smolders, medezaakvoerder Smolders Ramen en Deuren

Johan en Marc Smolders van schrijnwerkerij Smolders Ramen en Deuren in Hasselt hadden voor hun onderneming behoefte aan een nieuwe, multifunctionele industriebouw met magazijn, werkplaats en toonzaal in één. Om hun project vlot en zorgeloos te realiseren, vertrouwden ze op de expertise van de architecten van architectenbureau Do Modus met Nicole Driesen als zakenvoerder.

 

Marc Smolders: “We kenden Nicole al een hele tijd en hadden al voor een aantal projecten met haar samengewerkt. Daarbij viel het ons telkens op dat Nicole doortastend te werk ging en ervoor zorgde dat alles altijd vlot en op schema werd uitgevoerd. Als vakman is het heel fijn om met zo’n architect samen te werken. Je weet altijd waar je aan toe bent. Toen we voor het ontwerp van onze industriebouw een architect nodig hadden, twijfelden we dan ook geen moment: Nicole moest ons gebouw ontwerpen. We deden zelfs niet de moeite om bij een andere architect langs te gaan om ons project te bespreken en een offerte te vragen.”

Industriebouw_project Smolders ramen & deuren

Proactieve aanpak

“Nicole heeft voor ons de perfecte industriebouw gecreëerd. Ze heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en is erin geslaagd om die naar een praktisch en mooi ontwerp te vertalen. Nicole denkt met je mee en lost problemen snel op. Vaak zelfs voordat ze zich stellen! Ze zeggen weleens dat bouwen leidt tot stress. Maar met Nicole als architect haal je de ideale remedie tegen bouwstress in huis.”

Aangename werkplek

“Het resultaat mag zeker gezien worden. We krijgen van onze klanten veel positieve reacties op ons gebouw. Bovendien hebben we nu een heel aangename werkplek waarmee we klaar zijn voor de toekomst. Nicole heeft echt goed werk geleverd.”

Wil jij ook een proactieve architect om vlot en zonder bouwstress je industriebouw te realiseren?